World's most powerful man

World’s Most Powerful Man
  • Ocean Man, with the power to take you by the hand
  • Rocket Man, who burns out his fuse up there alone
  • Starman, who’d like to come and meet us, but he thinks he’ll blow our minds
  • Piano Man, Who plays us a song tonight
  • The Muffin Man, who lives on Drury Lane

0 voters

3 Likes

Star man is the best lobby music and you CANNOT dispute me

3 Likes

Man Battle Royale
who you maining

1 Like

Man?..

Coochie man, take me by the hand

Space oddity for lobby music when

1 Like

excuse me but where is PEPSI MAN?

3 Likes

β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žfβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žuβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žcβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žk β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž

1 Like

When we cant use space asshole because it’s copyrighted

β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž β€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žthey all are

1 Like

can we plz add life on mars to the song list

i’ll always be so jealous of david bowie’s music. the man was consistently transcendent. ??? ON PAR W BEETHOVEN

how does he DO IT. HOW

Doesnt stop admins from playing gorillaz music

left out the good option

2 Likes

what about the cumman :flushed:

1 Like

I just walked a mile to a Walmart in a foot and a half of snow with a potential concussion directly after a car crash. I am the worlds most powerful woman

tfw you gotta get your hot chip

2 Likes

It was actually to take a shit ngl.

basedβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Žβ€Ž

1 Like